Mok met foto en naam

Mok met foto en naam

Mok met foto en naamBent u op zoek naar het perfecte relatiegeschenk, cadeau voor kinderen of misschien wel voor een opa of oma? Dan is de mok met foto en naam het perfecte geschenk. Een mok met foto en naam wordt ontzettend veel besteld bij PrachtigKado.nl, zij zijn vrijwel het goedkoopste van Nederland op het gebied van het bedrukken van mokken. Een groot voordeel is dat u per stuk uw eigen mok met foto en naam kunt maken, bijvoorbeeld wanneer u voor een klas graag cadeautjes wilt geven als afscheid of bijvoorbeeld een voetbal of hockeyteam, dan is het leuk natuurlijk om elk kind een mooie mok met foto en naam te geven.

Wanneer u op zoek bent naar een mooie mok met uw eigen foto erop, neem dan eens een kijkje op: http://mokken-bedrukken.nl/mok-met-foto-bedrukken

Hieronder leest u meer informatie over de manier van bestellen bij PrachtigKado.nl voor een mok met foto en naam en kunt u uw eigen mok met foto en naam gaan bestellen. Er worden bijvoorbeeld hieronder prachtige mokken weergegeven die u kunt gaan bestellen.

Bekijk hier alles over een mok bedrukken met foto ->

Mok met foto en naam, meer informatie over de mok zelf en PrachtigKado:

– Altijd binnen 24 uur in huis
– Personaliseerbaar
– Vaatwasserbestendige mokken

Mok met foto en naam, enkele voordelen van PrachtigKado.nl:

– Cadeauverpakking mogelijk
– Goedkoopste van Nederland en België
– Elke kleur opdruk mogelijk

Mokken met namen, foto’s of logo’s worden veel besteld als relatiegeschenk en promotioneel artikel, maar ook is het erg leuk om bijvoorbeeld iedereen op de afdeling een persoonlijke mok te hebben. Zo drinkt niet iedereen meer uit elkaars mokken. Een mok met naam of logo kan ook voorzien worden met een naam, bijvoorbeeld aan de achterkant van de mok of onder het logo aan de voorkant van de mok. De mok zelf kan in zijn geheel bedrukt worden met een logo (rondom), bijvoorbeeld wanneer u een logo heeft en u wilt de gehele mok met logo bedrukken, dan kunt u de afmeting 8,5cm hoogte en 18,5 cm in de breedte aanhouden. Zo wordt de mok met logo, naam of foto helemaal bedrukt.

Weg met de standaard kleuren en rekening houden met het aantal, bepaal nu zelf uw aantal, opdruk en kwaliteit van de bedrukking bij www.PrachtigKado.nl of www.Mokken-Bedrukken.nl.

Mokken bedrukken met een eigen foto, meer informatie over het product zelf:
– Materiaal: keramiek
– Bedrukking: Full color
– Personaliseerbaar

Mok met foto en naam
Magische mok MAT ZWART € 10,95

Goedkope mokken bedrukken
Mok met naam (Actie mok) € 7,95

Mok met foto en naam
Magische Mok ‘NIEUW’ € 7,95

Mok-met-Foto-en-Tekst
Mok met Foto en Tekst € 7,95

Mok met foto en naam
Mok Gekleurde Binnenkant O.. € 8,95

Mok-Gekleurde-Binnenkant-Geel
Mok Gekleurde Binnenkant G.. € 8,95

Hieronder leest u meer informatie over onze website, klik op één van de links om uw eigen mok met foto te gaan maken.