Mok met foto en tekst

Mok met foto en tekst

Mok met foto en tekstOp zoek naar een mooi cadeau voor iemand in uw omgeving of als relatiegeschenk? Dan is de mok met foto en tekst echt iets voor u. Zo kunt u per stuk mokken bestellen met een eigen tekst maar ook voor grotere aantallen kunt u terecht bij PrachtigKado voor het maken van een prachtige mok met foto en tekst.

Op deze pagina komt u alles te weten over een mok met foto en tekst, zo kunt u per stuk hier een eigen gemaakte mok met foto en tekst maken maar ook in grotere aantallen. Een mok met foto en tekst is zo gemaakt, hieronder wordt alles duidelijk uitgelegd hoe het bestellen van een eigen gemaakte mok in zijn werk gaat.

Bekijk hier alles over een mok bedrukken met foto ->

Mok met foto en tekst, uitleg over het product en bestellen:

Wat is er nou eigenlijk allemaal mogelijk voor het bedrukken van een eigen mok met foto en tekst? Hieronder vindt u enkele mogelijkheden:

– Lettertype, grootte en kleur opdruk (naar eigen smaak samen te stellen)
– Een naam inclusief foto of bedrijfslogo mogelijk
– Aan de voorkant van de mok een naam laten bedrukken (oor aan de rechterkant)
– Aan de achterkant van de mok een naam laten bedrukken (oor aan de linkerkant)
– Een naam, foto of bedrijfslogo volledig rondom laten bedrukken

Bij het ontwerpen van de mok helpt PrachtigKado u ook, zo kunt u tijdens het bestellen uw wensen aangeven en om een digitale drukproef vragen.

Bekijk hier alles over een mok bedrukken met foto ->

Mok met foto en tekst, voor welke gelegenheden en thema’s:
De gelegenheden zijn ontzettend uiteenlopend waar een bedrukte mok voor geschikt kan zijn. Hieronder geven wij enkele gelegenheden Mok met foto en tekstweer:
– Bedrijfsfeesten
– Verjaardagen
– Huwelijken
– Jubilea
– Stichtingen, verenigingen en bedrijven als promotioneel artikel of relatiegeschenk

Wilt u uw eigen mok met naam en eventueel een foto erop bedrukken, en heeft u hier vragen over dan kunt u ons bereiken via info@prachtigkado.nl of per telefoon: 055-3602927.

Mok met foto en naam goedkoop bedrukken:
Op dit moment zijn de mokken met namen in de aanbieding, op alle mokken overigens…Wilt u graag een mok met naam goedkoop laten bedrukken? Lees dan hier.

Zo is het al mogelijk om een mok met naam te bedrukken vanaf € 3,75 incl. BTW en bedrukking. U krijgt hiervoor een geweldige koffiemok terug die ook nog eens de vaatwasser in kan.

Bekijk hier alles over een mok bedrukken met foto ->

Dit zijn onze sierlijke mokken, ze hebben een mooi handvat en kunnen full color bedrukt worden. Hiernaast ziet u een mok met naam en logo. Eigenlijk is alles mogelijk. Bent u benieuwd naar de prijzen en levertijden?